Internet poslovanje

Internet poslovanje omogućuje vašu lakšu dostupnost klijentima i donosi višestruke uštede. Kada potencijalni klijent treba neki proizvod ili uslugu, najčešće upisuje ključnu riječ u internet tražilicu (npr. autoškola, izrada kulira, servis skija, vulkanizer, apartmani pag, autopraona, trgovina autodijelova zagorje, seoski turizam,…). Da bi o vama i o vašim proizvodima ili uslugama klijent dobio informacije potrebno je da imate internet stranicu, a osim sadržaja važno je da je dopadljivog i modernog izgleda. A, još je važnije da se za upisanu ključnu riječ u tražilici pokaže, među prvima, baš link na vašu stranicu ili vašu web trgovinu.

Za vaš uspjeh u internet poslovanju:

  • Izraditi ćemo ili redizajnirati vašu postojeću web stranicu
  • Otvoriti web trgovinu ili stranicu sa interaktivnim uslugom
  • Dovesti posjetitelje na vašu stranicu

Ako se pitate kako ćemo dovesti posjetitelje na vašu stranicu, sa sigurnošću možemo reći da ćemo učiniti da se za željene ključne riječi u google tražilici ciljanjoj publici prikazuje Vaš oglas. Kada osoba klikne na link bit će poslana na vašu stranicu ili web trgovinu. Nakon toga preostaje samo da sa web stranicom pridobijete nove klijente.

Web stranicu u ovoj akciji možemo izraditi već za 499kn + PDV, ovisno o količini sadržaja. Nakon naše postave kampanje i ključnih riječi u google tražilicu, pojavljivanje u tražilici nećete plaćati niti lipu (a mogu biti milijuni pojavljivanja). Platiti ćete samo za ostvarene klikove koji su potencijalne klijente odveli na vašu stranicu. Iznos određujete sami. Maksimalnu cijenu klika, dnevnu potrošnju, ciljanje publike i drugo možete birati.

Lokacija

 

Obavijest: 
Novosti u načinu poslovanja

Primijenjena računala d.o.o.
Matije Gupca 52

Radno vrijeme - Servis i usluge:
prema dogovoru

Tel: 049/500-822

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Web katalog:
www.racunala-shop.com

            Google karta

 

Stranice racunala.hr koriste kolačiće (cookies). Nastavkom uporabe ovih stranica ili klikom na gumb Prihvaćam pristajete na pohranu i pristup kolačićima.
Više...
Prihvaćam