Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijava
Prijava
  • Plaćanje prilikom preuzimanja!
  • Plaćanje karticom do 36 rata bez kamata!
  • Brza i sigurna dosta cijela Hrvatska! Besplatna dostava iznad 50€!
Arctic Freezer i35 ARGB

Arctic Freezer i35 ARGB

28.4.2022.

Arctic je početkom godine proširio svoju obitelj Freezer 35 hladnjaka s nova četiri modela, među kojima je i ovaj koji danas testiramo – i35 ARGB. Arctic svoje hladnjake dijeli po kompatibilnosti s AMD i Intel platformama. i35 je po tome hladnjak za procesore iz Intelovog kampa, a podržava i najnoviji socket LGA1700. ARGB verzija donosi ventilator koji ima addressable LED sustav kompatibilan s matičnim pločama i donosi uvjerljivu svjetlosnu kulisu.

Freezer i35 ARGB dolazi u klasičnom pakiranju za jedan tower hladnjak, a pakiranje je u poznatim Arcticovim bojama. Po kombinaciji boja je jasno naglašena ARGB priroda ventilatora na hladnjaku. Unutar kutije je hladnjak dobro zaštićen, a dolazi s predinstaliranim ventilatorom. Kao što vidimo na slikama, Arctic se potrudio i konektore upakirao u dodatnu kartonsku kutijicu te ju smjestio u prostor između tijela hladnjaka i baze. Bitno za znati je da Arctic daje 6 godina ograničenog jamstva na hladnjak.

Hladnjak je klasične tower konstrukcije i zapravo je njegov dizajn nastavak poznate Freezer serije koju Arctic već dugi niz godina uspješno proizvodi. Tijelo hladnjaka je sastavljeno od 54 aluminijska lima debljine 0.4 milimetra koji su spojeni jedan za drugi, a kroz tijelo prolaze četiri bakrene toplovodne cijevi. Kompletno je tijelo hladnjaka crno, a takav je i ventilator. Ukupne dimenzije s ventilatorom su 158,5 x 133 x 91 milimetar (V x Š x D), a masa je 746 grama.

Više na PCEkspert