Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijava
Prijava
Napajanje XPG Pylon 650: Snaga i Pouzdanost za Vaše Računalo

Napajanje XPG Pylon 650: Snaga i Pouzdanost za Vaše Računalo

14.5.2023.

Kada je u pitanju gradnja i nadogradnja računala, jedna od ključnih komponenti na koju treba obratiti pažnju je napajanje. Ono je srce vašeg računala koje osigurava stabilnu i pouzdanu isporuku električne energije svim ostalim komponentama. U tom smislu, XPG Pylon 650 je napajanje koje zaslužuje vašu pažnju.

Snaga i Efikasnost:

XPG Pylon 650 je napajanje snage 650 W koje donosi snažne performanse i stabilnost. S njegovim jedinstvenim dizajnom, pruža pouzdanu isporuku energije čak i u najzahtjevnijim uvjetima rada. Njegova visoka efikasnost, koja zadovoljava 80 PLUS Bronze certifikat, osigurava optimalno korištenje električne energije, smanjujući gubitke i troškove električne energije.

Tih Rad i Dugo jamstvo:

Jedna od istaknutih značajki XPG Pylon 650 je njegov tihi ventilator veličine 120 mm, napajanje održava nisku temperaturu i smanjuje buku tijekom rada. To je posebno važno za igrače i korisnike koji žele mirno okruženje bez nadražujućih ventilatora koji ometaju njihovo iskustvo igranja ili rada. I najbitnija stavka, napajanje dolazi sa dugih 5 godina garancije.

Zaštita i Povezivost:

XPG Pylon 650 dolazi s naprednim zaštitama koje osiguravaju sigurnost vašeg računalnog sustava. To uključuje zaštitu od prenapona, preopterećenja, kratkog spoja i prekomjernog napajanja. Ove zaštite pružaju mir i sigurnost znajući da su vaše vrijedne računalne komponente zaštićene od bilo kakvih oštećenja.

Neke od recenzija:

https://www.tomshardware.com/reviews/xpg-pylon-650w-power-supply-review

https://techguided.com/adata-xpg-pylon-650w-and-xpg-core-reactor-750w-review/